LES MER OM OSS

Om oss

Trend Trim ble etablert 4.4.98, da som et franchise senter i S.A.T.S kjeden. Senteret ble etablert av Helene Hårklau, Svein Roar Jonsmyr, Jan Arild Johnsen og Henny Løw. Filosofien bak det hele var at vi så at Lillesand som by ikke hadde noe senter som kunne tilby et variert og helhetlig treningsopplegg.

Denne tanken slo rot medio september - 97, så i løpet av november ble alle planene lagt. I løpet av en periode på 6 uker ble senteret bygget. Takket være en enorm innsats av Lillesand Kommune og alle håndverkerne. Parallelt med det hele startet vi rekrutteringen av personell til alle oppgaver som skulle utføres.

16.08.99 ble senteret omprofilert til Spenst Lillesand, vi gikk da ut av S.A.T.S kjeden og ble det første Spenst senter i Norge. Dette konseptet utarbeidet vi i samarbeid med S.A.T.S. Vi ble i denne konstellasjonen frem til vår franchiseavtale gikk ut. Hovedårsaken var at det ikke ble lagt noe energi i Spenst konseptet fra S.A.T.S side. Noe som i ettertid ( 2003 ) virkelig har tatt av.

18.08.02 sto vi på egne ben med konseptet Trend Trim Lillesand. Vi er fremdeles de samme eierne som har holdt sammen hele tiden. Vi ønsket nå å kunne gjøre innholdet i senteret så tilpasset behovet i Lillesand som mulig. Det har resultert i at vi stadig får flere medlemmer og har klart å holde prisnivået nede i forfold til andre sentre.

Møt vår Trend Trim Team :-)Helene Hårklau
Daglig leder
Spinning instruktør
Grete Roede kurslederNina Gjevdeli
Sykkel og aerobic ansvarlig
Instruktør: Spinning, TRX, Pilates,
Styrke, Tabata